Årets sista inlägg - Julpyssel - v.51

I går hade vi julpyssel för hela skolan. Det var elevrådet som arrangerade det. Vi var uppdelade i tre grupper där alla linjer var blandade. Vi gjorde bland annat hjärtkorgar, stjärnor, smällkarameller och så gjorde vi pepparkakor och knäck.






Nu tar vi jullov. Vi skriver nästa gång den 15 januari. På lovet tänker vi ha det skönt, träffa familjen, ta långpromenader, spela trummor, läsa böcker och mycket annat trevligt.
Vi önskar alla en God Jul och Gott Nytt År!

Matlagning - v.50

Varje torsdag kväll brukar vi vara två stycken elever som lagar mat med Calle som är elevassistent. Under höstterminen så har det varit Jonathan och Olivia. Vi kommer överens om vad vi ska laga för mat, och vi tänker på att maten ska vara nyttig och att den ska vara ganska enkel att laga.



Musik och teaterbesök - v.49

I måndags hade vi musik med vår musiklärare Nikos.  Vi fick spela på gitarrer och sen lyssna på klassisk musik. Tidigare har vi bland annat spelat på trummor på ett annorlunda sätt. Vi hade papperspinnar och spelade på våra ben.

På onsdagskvällen så var en del av oss på Temalinjen och tittade på Bröderna Lejonhjärta på Stadsteatern. Det var en färgsprakande föreställning, och det var kul att en del av våra anhöriga kom och tittade med oss.


 

 


Vi har varit på besök på Katarina brandstation - v.48

Det här är Magnus när han provar brandmanshjälm och overall på Katarina brandstation.
Vi var där på studiebesök förra torsdagen och det var jättekul på Katarina brandstation.


RSS 2.0