En härlig motion - v.17

Igår gick vi ut på motionen, det var så härligt väder. Först lekte vi några lekar, kastade frisbee och spelade fotboll. Efter det så gick vi 6 kilometer. När vi kom tillbaka til skolan var alla trötta.

Idag ska vi sjunga in våren med hela skolan!

/Kalle





Besökskurs - v.15

Vi har varit på Temalinjens besökskurs. Vi har haft musik. På skapande arbetade vi med lera och målade. Vi gick till Farsta gård och åt mat. Sista dagen har vi bland annat haft drama. Veckans tema har varit "våren".

På kvällarna har vi varit på Friskis och svettis, Farstabadet och i onsdagskväll blev det översvämning, det var vatten överallt. Men vi fick ändå vår vårbuffé.

Vi har haft det kul!



"Lika värde" och prat om kroppen - v.14

Förra veckan så kom det en journalist och en fotograf och ville fota och intervjua oss. Det var en riktig poffsfotograf som fotade oss när vi var i tvättstugan och lagade mat. Vi ska vara med i tidningen "Lika värde". Ni kommer att kuna läsa artikeln på deras hemsida: http://www.spsm.se/Om-oss/Publikationer/Lika-varde/Bestall-och-ladda-ner/

Den här veckan hade vi sista lektionen om må bra-temat. Vi pratade om hur kroppen funkar och så pratade Agneta om sex och samlevnad.


RSS 2.0