Skapande - v.48

På Skapande har vi nyligen arbetat med lera. Den första uppgiften var att göra japanska tekoppar. Den andra uppgiften var att göra det djur som man vill vara.

Tidigare har vi bland annat fått göra en karta på papper över det land eller landskap som vi vill leva i. Nästa vecka så ska vi titta i böcker och rita av ett djur.


Här är en uggla och en falk som Jonathan har gjort


Onsdaxklubben - v.47

Onsdaxklubben är ett ställe som vi brukar vara på varannan onsdagkväll. Det är en ungdomsgård dit man kan åka och fika, dansa och spela biljard. Ibland så händer speciella saker där, det kan t.ex. vara uppträdanden eller maskerad. På Onsdaxklubben så träffar vi andra personer med lindrig utvecklingsstörning som inte går på skolan, och det är kul tycker vi.




Hannes och Olivia på dansgolvet


Motion - v.46

Igår hade vi motion. Det var bad för hela skolan. Motionen är den lektion som hela skolan har gemensamt. På skolan har vi ett gym och fina elljusspår, där brukar vi motionera på fritiden också.


Vecka 45 - Vi har fått besök!

Den här veckan har det hänt två spännande saker. Vi har haft besök av Conny Bergqvist som berättade om FUB och om Klippan. Det var väldigt intressant.



I onsdags kväll hade vi Gamlingsträff. Då kom våra kompisar som gick på Temalinjen förra året. Vi tittade på en massa bilder och pratade gamla minnen. Sen åt vi goda mackor som Martin och Olivia hade fixat.




RSS 2.0